Košarica:

0 artiklov 0,00 €
V nakupovalni košarici še nimate artiklov.

Telefon:

01 898 74 03 :: 041 658 645

Delovni čas:

Ponedeljek do petek: 8.00 - 18.00 :: Sobota: 9.00 - 13.00

9 Artiklov

Padajoče

tus-kad-kanaleta-izbira

Načrtujemo novo kopalnico in verjetno bomo izbrali kanaleto s tuš steno. Kaj pa pri prenovi kopalnice - je naša edina izbira staromodna kad? Poglejmo, kdaj imamo na izbiro kad in kdaj kanaleto.

Read More
0 Comments | Posted in Pomagamo pri izbiri By Kaja Bučar

nadometni-splakovalnik-brez-vgradnje-monolith

Tvoja kopalnica ni pripravljena na vgradnjo splakovalnika, staromodnega zunanjega kotlička pa tudi ne želiš, kajne? Poglej TO rešitev! Brez razbijanja in posegov v kopalnico, brez staromodnega kotlička, brez polaganja keramike, ...

Nord PRO Glas SENSE je prava rešitev za sodobno, elegantno in funkcionalno kopalnico!

Read More
0 Comments | Posted in Pomagamo pri izbiri By Kaja Bučar

sedezna-garnitura-izbira

Nakup sedežne garniture je ponavadi večji zalogaj, če jo kupujemo za dlje časa, hkrati pa je v prostoru zelo močen element, ki pomembno vpliva na kočni izgled. Zato se med nakupom več čas prepleta pomembnost funkcije, kakovosti in dizajna. Da uskladimo vse tri parametre in bomo z izbiro zadovoljni, pazimo, da pri nakupu ne storimo TEH ŠTRIHI NAPAK!

Read More
Comments | Posted in Pomagamo pri izbiri By Kaja Bučar

prenova-kopalnice

(Pre)nova - ni pomembno, če preurejamo staro ali opremljamo novo - kopalnica je glede na vložek časa in denarja ter pogostost uporabe ter življenjsko dobo zelo pomemben prostor v našem domu - ki si zasluži veliko pozornosti za popoln rezultat! Vseeno pa je prenova še posebej zahtevna - omejeni smo z obstoječo situacijo - prostorom, dimenzijami, v neki meri z napeljavami, okni, vrati, ipd, kar načrtovanje še dodatno popestri.

Kaj DA in kaj NE pri prenovi?

Read More
Comments | Posted in Praktični nasveti in triki za dom By Kaja Bučar

kuhinjsko-pomivalno-korito

Novo kuhinjo načrtujemo in kupujemo za več desetletij. Želimo, da je toliko časa tudi popolna, kajne? In vsi njeni elementi tudi. Če želimo z zadovoljstvom toliko časa uporabljati kuhinjo, mora biti funkcionalna, enostavna za vzdrževanje in tudi lepa. Pomemben element, ki igra v kuhinji veliko vlogo, je tudi korito. Na udaru je ves čas, zato je še toliko bolj pomembno, da izberemo pravega. 

˝Ne želim biti sužnja kuhinjskega korita! Nočem brisati vsake kapljice, ki bo ostala na njem in nočem jokati vsakič, ko bom vanj postavila lonec in bo pustil praske! Želim, da mi korito služi!˝ so besede mamice s tremi otroci, ki uživa v kuharskih ter slaščičarskih dejavnostih in je kuhinja njen najljubši (in hkrati najpomembnejši) prostor. 

Torej, kako izbrati pravo korito, glede na vašo khinjo, vaše želje in zahteve ter način uporabe kuhinje?

Read More
Comments | Posted in Pomagamo pri izbiri By Kaja Bučar

oprema-moderna-kopanica

Urejanje kopalnice ni kar tako! Tako z vidika opravljenih del kot finančnega je kopalnica velik zalogaj. 

Vsi radi pasemo oči na popolnih fotografijah modernih interierjev v revijah in na spletu (odlična zakladnica takšnih fotografij je absolutno Pinterest). Ob vzdihljajih ˝kako je to lepo¨ in ˝Tudi jaz bi imel/a takšno kopalnico¨ nas hitro prešine misel, da je tako opremljen prostor verjetno zelo visoko nad našim določenim proračunom. Vendar se da!

Preveri, kako na ugoden način do kopalnice kot iz revije!

Read More
Comments | Posted in Trendi By Kaja Bučar

Masivna jedilna miza

Jedilnica je skozi čas postala najpomembnejši in povezovalni člen va našem domu - odprta med kuhinjo in dnevnim prostorom, ki druži. V njej se odvijajo najbolj pomembni dogodki - prehrana družine, praznovanja, druženje s prijatelji, nemalokrat tudi domače naloge, igra in komunikacija. Zato je še kako pomembno, da jo pravilno uredimo in opremimo, da bo naša jedilnica z lahkoto opravljala vse naloge, ki ji jih bomo zadali. Nam pa bo njena uporaba ves čas v zadovoljstvo. In seveda bo tudi odličnega izgleda, popolnoma usklajena z našim načinom življenja, navadami ter interierjem preostalih prostorov.

Read More
Comments | Posted in Praktični nasveti in triki za dom By Kaja Bučar

Ucinki domace infra savne

Pozitivne lastnosti infra savnanja so že dolgo časa znane in veliko nas jih pridno izkorišča. Z razvojem tehnologije so danes savne še bolj izpopolnjene in nam lahko korenito pomagajo pri izboljšanju počutja in zdravja. Poleg tega infra savne še nikoli niso bile tako dostopne domači uporabi

Read More
Comments | Posted in Pomagamo pri izbiri By Kaja Bučar

izbira-tus-kabine

Tuš kabina je eden najpomembnejših elementov v naših kopalnicah. Ker trend vgradnje kopalnih kadi upada in so tuš kabine v veliko primerov edini prostor za prhanje, je na trgu ogromno različnih možnosti, katerih funkcija pa je enaka - zato je zelo pomembno, da izberemo ustrezno tuš kabino, ki bo učinkovito zadovoljevala naše potrebe in želje. Preberite si 5 glavnih dejavnikov, ki vplivajo na izbiro!

Read More
Comments | Posted in Praktični nasveti in triki za dom By Kaja Bučar

9 Artiklov

Padajoče
Na vrh