Urejanje kopalnice ni kar tako! Tako z vidika opravljenih del kot finančnega je kopalnica velik zalogaj. 

Vsi radi pasemo oči na popolnih fotografijah modernih interierjev v revijah in na spletu (odlična zakladnica takšnih fotografij je absolutno Pinterest). Ob vzdihljajih ˝kako je to lepo¨ in ˝Tudi jaz bi imel/a takšno kopalnico¨ nas hitro prešine misel, da je tako opremljen prostor verjetno zelo visoko nad našim določenim proračunom. Vendar se da!

moderna-kopalnica


Preveri, kako na ugoden način do kopalnice kot iz revije!

Takšne fotografije hitro zavedejo. Vse se blešči, izbrani kosi so zadnjih trendov, veliki in svetli prostori dajo občutek prestiža. Moj nasvet ob pregledovanju takšnih fotografij: Vzemimo si jih kot navdih, zgled in pomoč pri izbiri opreme za nas, ˝običajne smrtnike˝. :) Ti prostori so urejeni posebej za fotografiranje, za katerim stoji velika ekipa, katere delo je, da ustvarijo popolnost in tisti ˝Wau˝pri nas gledalcih. 

Moderna, a ugodna?

Tudi sami lahko ustvarimo svojo kopalnico takšno, da bo ¨Wau!˝ vsakič, ko bomo vstopili in za velikoooo manj denarja. Okej, identična ne bo, logično. Vendar pa lahko dosežemo zelo dober približek, ki bo ustrezal našim potrebam + odlično izgledal!

Kako? Z nekaj občutka za prostor in urejanje, še lažje pa takole...

Ideje, želje in potrebe na kup!

Najprej izberi, kaj si želiš in kaj potrebuješ. Vsekakor naj bo potreba vodilo. Kopalnica je v uporabi vsak dan, večkrat, zato je zelo pomembno, da je funkcionalna. Glede videza izberi, kakšen stil ti je všeč - barve, materiale, linije - da boš iskal opremo v teh okvirih.

moderna-kopalniska-oprema moderna-kopalniska-oprema

Upoštevaj zahteve prostora!

Koliko prostora imaš in kaj ti le-ta omogoča? Pri umestitvi elementov pusti prostoru dihati. Natlačene kopalnice delujejo še manjše in utesnjene. Izbiraj svetle materiaje in barve, ki optično povečajo prostor. Elemente postavi tako, da bo uporaba vsakega udobna.

Drži rdečo nit!

Če želiš lep, eleganten, čist videz, mora imeti dizajn prostora rdečo nit. Če bo pultni umivalnik okroglih linij, jih upoštevaj tudi drugje. Vsi kopalniški elementi morajo imeti podoben stil, da bodo lahko delovali kot celota.

Glavno delo opravi prostor...

Razporeditev elementov, barve, materiali, pravilna izbira kombinacij, svetloba, organizacija... Če osnova ˝ne štima˝, je vseeno, katero znamko, model WC školjke boste izbrali in koliko zanjo odšteli.

... in dodatki

So tisti, ki dajo piko na i. Z njimi dokončno ustvarimo videz in vzdušje, kot ga želimo. Romantični, elegantni, čisti, rustikalen, ... Na koncu dajo majhne podrobnosti kopalnici karakter. Pozor! Z njimi ni za pretiravati - hitro lahko dosežemo kontra učinek!

izbira-moderna-kopalnica

V okviru ogromne ponudbe bomo našli izdelke in poiskali kompromise, da bo kopalnica čimbližje tisti, v katero ste se zagledali v najljubši reviji. S strokovnim znanjem in nasveti bomo brez dvoma skupaj našli rešitev, da bo vsak vstop v vašo kopalnico ˝Wau!˝ :)

 

Vir fotografijj: Pinterest, Funtrade