Stenski regal-kocka Larino GW 2373

Stenski regal-kocka GW 2373, program LARINO Dimenzije 35x35x30 cm, v barvi nordic modra ali sonoma hrast
Redna cena 90,59 € Akcijska cena 72,47 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
dnevna-soba-larino2373

Dodatna popestritev programa Larino - SPINBOX v barvi sonoma hrast ali nordic blue - kocko lahko poljubno obračate in kombinirate z ostalimi elementi

Stenski regal-kocka GW 2373, program LARINO

Dimenzije 35x35x30 cm

 

Sodoben in minimalističen program dnevnih sob LARINO nemškegaa proizvajalca Germania nudi pester izbor elementov, s katerimi lahko ustvarite prijeten in moderen ambient v vaši dnevni sobi. Posebnost programa so frontalne površine iz belega, visokosijajnega kaljenega stekla ter kovinski kotni ročaji. Odlikujejo ga tudi visokokakovostni mehanizmi za zapiranje ter premišljeno urejen prostor za shranjevanje.


 

Odločitev za pravi izbor pohištva ni vedno lahka. Pomembni faktorji kot so država izdelave, skladnost ustreznih varnostnih standardov, funkcionalnost in dizajn so le nekateri aspekti dobrega in kvalitetnega pohištva.

Etiketa ''Quality - product & service made in Germany" (Kvaliteta - produkti narejeni v Nemčiji) predstavlja in nagrajuje tiste izdelke, ki izpolnjujejo ta dolg katalog strogih meril. To odpravlja neprijetna presenečenja in olajša odločitev.

Pohištvo s to etiketo:

  • je razvito in narejeno v Nemčiji
  • izdelujejo ga profesionalni zaposleni
  • ima moderen dizajn
  • odlikuje funkcionalnost
  • je izdelano z visokokvalitetnimi in testiranimi materialiVeč informacij
Izvedba viseči regal / viseča omarica
Barva hrast

Povezani izdelki

Preverite elemente za dodajanje v košarico ali