Kopalna kad VX IMAGE 160x70 z oblogo

Klasična kopalna kad iz akrila z antibakterijsko zaščito zgornjega sloja.

335,50 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Kopalna kad VX IMAGE 160x70 z oblogo

Oblika:

  • klasična kopalna kad 
  • z oblogo

Dimenzija:

  • d160 x š70 x g40 x v58 cm
  • volumen 110 l

 

VOXORT je proizvajalec izjemno kvalitetnih izdelkov za opremljanje kopalnice kot so kadi, tuš kadi, tuš stene in tuš kabine. Materiali, ki jih koristijo v proizvodnji so vrhunske kvalitete in izbrani v skladu z najnovejšimi tehnološkimi dosežki ter najvišjimi standardi v proizvodnji opreme za kopalnico. 

Kopalne kadi so so izdelane iz trpežnega materiala, ki ima izjemne lastnosti. Sestavljen je iz materialov, ki so trajni in se ne starajo, hkrati pa kadi zagotavljajo izjemno učinkovitost. Poleg tehničnih prednosti ponuja akril tudi visoko izolacijo kadi, tako temperaturno kot zvočno, barva kadi pa ostane kljub večletni uporabi nespremenjena. Material je enostaven za vzdrževanje in čiščenje.

Zgornji sloj kopalne kadi je iz akril/ABS z antibakterijsko povšino.

Spodnji sloj skrbi za ojačitev in prožnost kadi iz poliuretana visoke gostote, ki vsebuje delce recikliranega akrila. Poliuretan je zelo elastičen, fleksibilen in vzdržljiv material. Akril je vrsta plastičnega materiala, ki je izjemno odporna na udarce. Je zelo dober izolator (topel občutek, ko vstopimo v kad). Hkrati pa je tudi lažji od drugih materialov (npr. keramika).

Več informacij
Tip kadi Z oblogo
Oblika Pravokotna
Dimenzija 160x70 cm
Sedež Ne