Košarica:

0 artiklov 0,00 €
V nakupovalni košarici še nimate artiklov.

Telefon:

01 898 74 03 :: 041 658 645

Delovni čas:

Ponedeljek do petek: 8.00 - 18.00 :: Sobota: 9.00 - 13.00

Elektronsko upravljanje

 Masažne kadi Nord

Kadi s kombiniranim masažnim sistemom vključujejo 6 velikih vodnih šob in 12 manjših zračnih šob ter 6 mikrošob (zračnih). Vodne šobe delujejo na pincipu vodnega curka, ki brizga in šob in masira naše telo. Pri zračni masaži skozi šobe brizga topel zrak, ki v vodi ustvarja mehurčke, ki nato blagodejno vplivajo na naše telo. Mikrošobe so namenjene masaži hrbtenega dela in stopal. Vodne šobe so vgrajene ob straneh kadi, zračne šobe na dno kadi.

Posebnost elektronskega sistema je, da ima vgrajen sistem za sušenje cevi ter dezinfekcije po uporabi masažne kadi, s čimer se prepreči, da bi v ceveh ostala voda in v katerih bi se lahko razvile določene bakterije ali alge. Vgrajen imajo tudi LED reflektor, ki poskrbi za prijetno ambientalno osvetlitev in dodatno razvajanje v kadi

Skupna moč je 1850 W, od tega je moč črpalke za vodo 800 W, kompresorja za zrak 1030 W (kompresor z grelcem zraka)ter Led refelktorja 20 W. Zaradi izredno izolativnega materiala iz katerega so narejena kadi, je njihovo delovanje zelo tiho. Vse kadi vključujejo močno podnožje iz nerjavečega jekla, zaradi česar kadi ni potrebo dodatno podlagati. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami in dizajni kadi.

Kad lahko vgradite in obzidate s ploščicami ali lesom lahko pa jih kupite z oblogo (bolj priporočljivo). Kadi so narejene iz akrila in inovativnega poliuretana, za katerega je značilna izjemna trdnost, večja odpornost na mehanske in kemične poškodbe ter spremembo barve, velika izolativnost (tako toplotna kot zvočna). Zgornji sloj kadi je antibakterijski, sredinski sloj vsebuje poliuretan in reciklirane dele akrila kar preprečuje zadrževanje vlage pod kadjo in s tem posledično nabiranje plesni in bakterij (ostale kadi imjo v sestavi iverico, ki ni odporna na vlago).

Garancijska doba je 10 let na obstojnost kadi ter 1 leto na masažni sistem. Kadi so v celoti izdela v EU.

 
Število artiklov na strani: 5

Padajoče
Na vrh