Košarica:

0 artiklov 0,00 €
V nakupovalni košarici še nimate artiklov.

Telefon:

01 898 74 03 :: 041 658 645

Delovni čas:

Ponedeljek do petek: 8.00 - 18.00 :: Sobota: 9.00 - 13.00

Pnevmatsko upravljanje

 Masažne kadi Nord

Kadi s kombiniranim masažnim sistemom vključujejo 6 velikih vodnih šob in 10 manjših zračnih šob ter po želji 6 mikrošob (zračnih). Vodne šobe delujejo na pincipu vodnega curka, ki brizga in šob in masira naše telo. Pri zračni masaži skozi šobe brizga topel zrak, ki v vodi ustvarja mehurčke, ki nato blagodejno vplivajo na naše telo. Po želji je možno vgraditi še 6 dodatnih zračnih mikrošob za masažo hrbtega dela in stopal. Vodne šobe so vgrajene ob straneh kadi, zračne šobe na dno kadi ter mikrošobe na naslonih kadi.

Skupna moč je 1680 W, od tega je moč črpalke za vodo 650 W ter kompresorja za zrak 1030 W (kompresor z grelcem zraka). Zaradi izredno izolativnega materiala iz katerega so narejena kadi, je njihovo delovanje zelo tiho. Vse kadi vključujejo močno podnožje iz nerjavečega jekla, zaradi česar kadi ni potrebo dodatno podlagati. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami in dizajni kadi. Kad lahko vgradite in obzidate s ploščicami ali lesom lahko pa jih kupite z oblogo (bolj priporočljivo).

Kadi so narejene iz akrila in inovativnega poliuretana, za katerega je značilna izjemna trdnost, večja odpornost na mehanske in kemične poškodbe ter spremembo barve, velika izolativnost (tako toplotna kot zvočna). Zgornji sloj kadi je antibakterijski, sredinski sloj vsebuje poliuretan in reciklirane dele akrila kar preprečuje zadrževanje vlage pod kadjo in s tem posledično nabiranje plesni in bakterij (ostale kadi imjo v sestavi iverico, ki ni odporna na vlago).

Vklop kadi je klasičen s pnevmatskim gumbom.

 


Število artiklov na strani: 17

Padajoče
Na vrh