Košarica:

0 artiklov 0,00 €
V nakupovalni košarici še nimate artiklov.

Telefon:

01 898 74 03 :: 041 658 645

Delovni čas:

Ponedeljek do petek: 8.00 - 18.00 :: Sobota: 9.00 - 13.00

 

Hladilniki

V hladilnem delu aparatov so naredili mesto za predal imenovan NULTA CONA, v katerem je temperatura le malo nad zmrzaljo oz 0°C in le ta zelo kakovostno podaljša trajnost svežih živil tudi do 5 x so pokazale zadnje raziskave. Predal je primeren za shranjevanje sadja in zelenjave, rib, svežega mesa, salam, sira in ostalih mlečnih izdelkov. NULTA CONA je torej odlično nadomestilo zamrzovalnega dela, ker živila ohranjajo svežino hkrati pa se v njih ohranijo vitamini in minerali.

Nekateri modeli hladilnih aparatov so opremljeni z novim sistemom za kroženje zraka, ki izboljša in podaljša rok shranjevanje živil. Sistem zagotavlja enakomerno temperaturo v vseh delih hladilnika. Prav tako se temperatura hitreje stabilizira po odprtju vrat hladilnika.

Funkcija za hitro hlajenje je zelo dobrodošla po velikem nakupu, ko napolnimo hladilnik s svežimi, še neohlajenimi živili. Temperatura se spusti na 2°C, da se vsebina hitro ohladi in se samodejno izklopi po 6 urah.

Elektronsko upravljanje hladilnika je veliko bolj prijazno do uporabnika kot nastavljanje temperature v notranjosti aparata. Hkrati so nastavitve bolj natančne in enostavnejše za nadziranje.

Novejši hladilni aparati so prijazni tudi do varstva okolja in varčno rabo virov z energetskimi razredi A, A + in celo še varčnejšimi. Zato je hladilne aparate starejše od 10 let je smiselno zamenjati, saj porabijo za tretjino več elektrike kot varčnejši nasledniki.

 

 

Za ta izbor ne ostaja artiklov.

Na vrh