Košarica:

0 artiklov 0,00 €
V nakupovalni košarici še nimate artiklov.

Telefon:

01 898 74 03 :: 041 658 645

Delovni čas:

Ponedeljek do petek: 8.00 - 18.00 :: Sobota: 9.00 - 13.00

Falmec

Modern način življenja je spremenil naravne lastnosti zraka in pogosto se znajdemo v okolju z neuravnovešenim razmerjem električnih nabojev v zraku, kjer prevladujejo pozitivno nabiti delci ki lahko vodijo do psiholoških motenj. Prav tako se število negativno nabitih atmosferskih ionov (ki omogočajo dobrobit okolja) prisilno zmanjšuje zaradi centralnega ogrevanja, klimatskih naprav, kajenja in statične elektrike ki nastane zaradi električnih polj. Zato, tako na delovnem mestu kot doma, večina ljudi vdihuje ionsko osiromašen zrak.

Sedaj Falmec ponuja novo tehnologijo, uporabljeno v njihovih napah, ki omogoča obnavljanje atmosferskih ionov, in sicer s pomočjo tehnologije BIPOLARNE NADZOROVANE IONIZACIJE. Ioni ne le zmanjšujejo neprijetne vonjave, temveč tudi ponovno vzpostavljajo optimalno ravnovesje ionov v bivalnem okolju, kar znatno pripomore k človeškemu zdravju in dobremu počutju.

 

Falmec predstavlja nape, ki odpravljajo neprijetne vonjave in prečistijo zrak, da le ta postane prijetnejši.

Zahvaljujoč navzočnosti ionov ustvarjenih s sistemom E.ion®, se zrak lahko prečisti za življenje v bolj zdravem okolju.

Delovanje ionov v zraku nevtralizira vse onesnaževalce v zraku, kot so bakterije, virusi, pršice, cvetni prah, spore, razni prahi, neprijetne vonjave, cigaretni dim, izpušni plini, jih očisti in optimizira. Tehnično gledano ioni v zraku privlačijo onesnaževalce in jim spremenijo električni naboj.

Zato onesnaževalci poskušajo doseči električni potencial zemlje in zato padajo brez škodljivih posledic. Ioni v naravi nastanejo zaradi razpada molekul, ki ga povzročajo sončna svetloba, razelektritve (strele), fotoelektrični učinki, sevanja, premiki zraka (veter) in vode (izviri, morska pena, slapovi, plimovanja).

In sedaj nastajajo tudi v Vašem domu s pomočjo tehnologije podjetja Falmec.

 

SPECIALIZIRANI LABORATORIJI POTRJUJEJO UČINKOVITOST SISTEMA E.ION®

Postopek izdelave in porazdelitve ionov v zrak, ki se v naravi dogaja v slapovih, morskih valovih in strelah, in je viden v čistem zraku visokogorja, je privzelo podjetje Falmec, skozi bipolarno električno polje, ki učinkuje na zračni pretok, ki ga ustvarja napa. Ionizacija predvsem dovoljuje zmanjševanje neprijetnih vonjav v kuhinji zaradi odstranjevanja organskih molekul, ki prosto lebdijo v zraku. Še več, ionizacije nevtralizira nestabilne organske zmesi, s preoblikovanjem le teh v CO2 in vodo; postopek uniči viruse, bakterije in alergene s prediranjem njihove zunanje membrane, prav tako pa uničuje plesni, glive in spore, nevtralizira tudi cigaretni dim in zmanjšuje število trdih delcev. Funkcijo ionizacije lahko uporabljamo tudi če nas ne težijo neprijetne vonjave ki jih povzroča kuhanje, in sicer jo lahko uporabljamo tudi z namenom prečiščevanja zraka. Zrak bo tako čist in zdravju prijazen, brez uporabe kemikalij in UV tehnologije. Uporaba nadzorovane bipolarne ionizacije ne širi ozona v domače okolje.

 

Število artiklov na strani: 51

Padajoče
Na vrh