Košarica:

0 artiklov 0,00 €
V nakupovalni košarici še nimate artiklov.

Telefon:

01 898 74 03 :: 041 658 645

Delovni čas:

Ponedeljek do petek: 8.00 - 18.00 :: Sobota: 9.00 - 13.00

Pomivalni stroji

Proizvajalci pri razvoju inovacij na področju pomivalnih strojev sledijo potrebam uporabnikov. Izbirate lahko med vgradnimi ali prostostoječimi pomivalnimi stroji širine 60 cm in 45 cm ter kombinacijo mnogih različnih funkcij. Z generacijo novih pomivalnih strojev boste dobili popolne rezultate pomivanja ob manjši porabi vode in električne energije, hkrati pa so zelo tihi.

Za notranjost pomivalnega stroja so našli nove rešitve kako vanj zložiti še več posode, ki ne šteje natančno 12 pogrinjkov, vendar tudi kakšno skodelico, lonec ali ponev. Novi pomivalni stroji vam omogočajo spreminjanje višine košare tudi po tem, ko je že polna posode. Zdaj lahko brez razmišljanja kupite posodo poljubnih oblik in velikosti. Nekateri pomivalni stroji imajo vgrajeno tudi tretjo košaro, ki nadomešča košaro za jedilni pribor. S tem pa se poveča prostor v spodnji košari, rezultati pomivanja pa so odlični.

V ponudbi so pomivalni stroji, ki se uvrščajo v AAA razred, s prihrankom do 25 % energije, ki ga dosežejo s skrajšanjem faze sušenja, ki poteka pri nižji temperaturi, samodejnim AUTO programom, Intenzivnim in Hitrim programom, Eco programom, programom za steklo, zamikom vklopa, lučjo na tleh ali prikazom preostanka časa s projeciranjem na tla, funkcijo Multitab, osvetljeno notranjostjo, otroško varnostno ključavnico, opozorilnimi senzorji za polnjenje soli ali tekočine za lesk, Aqua stop programom za 100 % zaščito pred izlitjem vode in še z mnogo drugimi funkcijami.

 

 

Za ta izbor ne ostaja artiklov.

Na vrh