O Funtrade.net

POMEMBNI STE VI

Zavedamo se, da imate stranke različne nakupne navade in potrebe. Na spletu so vam ves čas na voljo podrobne informacije o artiklih, dostop do spletnega svetovanja, za osebno svetovanje in natančnejše podatke pa vas naši svetovalci pričakujejo na chatu ali telefeno.
Naše vodilo je vsaki stranki nuditi individualni pristop, svetovanje in strokovno pomoč ter po najbojših močeh izpolniti vaše želje.

NAJBOLJŠE RAZMERJE MED KAKOVOSTJO IN CENO

Ni nam pomembno, da zagotovimo najnižjo ceno, ampak da nudimo kvalitetno celostno storitev za najboljšo ceno. Začne se s skrbno izbranimi in zanesljivimi dobavitelji, od katerih dobavljamo artikle direktno, brez posrednikov in pri katerih je pogoj, da je delež proizvodnje v EU večji od 50%. Ponujamo preko 20.000 kvalitetnih izdelkov po ugodni ceni. Sledi strokovno svetovanje in pomoč pri izbiri ter nakupu. Za uspešno zaključen nakup in vaše dolgoročno zadovoljstvo poskrbimo z dodatnimi storitvami, kot so dostava, montaža, servis, ... . Prav tako smo vam tudi kadarkoli kasneje na voljo za vprašanja in pomoč.

Z VAŠO POMOČJO USPEŠNI ŽE 19 LET

Blagovna znamka Funtrade.net že 19 let uspešno nastopa na trgu prodaje in razvoja pohištva in kopalniške opreme.
Verjamemo v naš poslovni model, sledimo zastavljenim vrednotam ter z vašo pomočjo rastemo in dosegamo cilje.

EKIPA

Ekipa, ki stoji za Funtrade-om, je mlada, motivirana in vedno dobre volje. Sestavljamo jo mladi, različnih profilov ter znanj. To nam omogoča, da se med seboj odlično dopolnjujemo, svoja znanja ves čas nadgrajujemo, prav tako tudi sebe in delo v podjetju. Ves čas strmimo k napredku in se trudimo, da vam nudimo najboljše. Medsebojni odnosi in odnosi do vas temeljijo na osebnem pristopu, zanesljivosti in profesionalnosti. Zanimivo je, da ima vsak od nas popolnoma drugačno formalno izobrazbo in prav noben v trgovski smeri. To za nas ni slabost, ampak prednost, saj se dobro zavedamo razlike med prodajalcem ter svetovalcem in mi želimo biti slednje.

Tadeja Mlakar
Jasmina Savšek
Simon Rogelj
Grega Mohar