Obešalnik, kljukica MODERNO 9601 krom sijaj

11,02 €
Možno vijačenje in lepljenje, v moderni barvi in liniji, izdelan iz nerjavečega jekla. Izdelano v EU. Artikel se lahko odstrani in nalepi na drugo mesto.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
96 01
Želite plačilo na obroke? Informativni izračun opravite tukaj.
x
20,00 €

Enostaven obešalnik v klasični krom sijaj barvi

Barva: KROM SIJAJ

Pritrditev:

  • vijačenje

 

Vodilo v oblikovanju

Preprostost s funkcijo je vodilo oblikovanja artiklov. Izdelki so enostavni za uporabo, so trajni in ostanejo dovršeni in elegantni.

 

Pritrditev

    • Vključeni so vijaki iz nerjavečega jekla

 

Navodila za pritrditev:

Vijačenje: Označite in privijačite. Če se odločite za spremembo postavitve na steni, vijake preprosto odvijte in odstranite. Morebitne luknje v steni bodo seveda ostale.

 

Krom poliran zaključek

Nerjaveče jeklo je večno, saj ima naravno zaščitno plast, ki se lahko obnovi, če se poškoduje.

Krom z nerjavečim jeklom tvori nevidno plast oksida, ki ščiti jeklo pred korozijo, ko ta pride v stik s kisikom v zraku.
Nikelj pa omogoča, da jeklo sije kot ogledalo in mu daje dodatno trdnost.

Delo z nerjavnim jeklom 18/10 je lahko zahtevno. Vendar je zaradi njegove trdnosti, antikorozivnih in protibakterijskih značilnosti izjemno primeren tudi za javne prostore, na primer: javna kopališča in stranišča, vrtci, zdravstvene ustanove, restavracije in hoteli ali pa za preprosto uporabo doma.

 

Materiali

Kopalniški dodatki so izdelani po standardih, ki zagotavljajo najvišjo trdnost in vzdržljivost v vlažnih okoljih. Dodatki so narejeni iz materialov 100% odpornih proti koroziji: nerjavno jeklo 304 in neobdelan (ne recikliran) ABS ter polietilen, kupljen pri vodilnih evropskih proizvajalcih, z zajamčeno kakovostjo in sestavo. Izdelki trajajo praktično za vedno v najtežjih pogojih. 

 

O proizvajalcu

Proizvajalec Kapitan je znan po inovativnih izdelkih kopalniške opreme, predvsem dodatkov in ogledal. Odlikuje jih moderna tehnologija in čiste ter funkcionalne estetsko dovršene linije.

Z artiklom zagotovljeno dobite:

  • 100% nerjaveče jeklo AISI 304, znano tudi kot 18/10 (18 kroma in 8-10 niklja), 100% izdelano v Evropski uniji, z zajamčeno sestavo in dolgo življenjsko dobo.
  • brezhibna sijaj ali matirana obdelava artikla
  • moderen evropski dizajn
  • najboljše razmerje med ceno in kvaliteto
  • 20 letno garancijo
Več informacij
SKU 96 01
BARVA Krom sijaj
Barva Krom sijaj