Wellness dizajnerski ležalnik IRelax Savne Štrus

Redna cena 1.000,00 € Akcijska cena 500,00 €

Ergonomsko oblikovan dizajnerski počivalnik IRelax Savne Štrus, dimenzije 70 x 180 x 97 cm

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Počivalnik IRelax Savne Štrus

IRelax je unikaten počivalnik podjetja Savne Štrus, ki nudi novo in razkošno izkušnjo sprostitve kjerkoli v vašem domu –  ponuja udoben in kakovosten počitek hkrati pa s svojo dovršeno obliko in eleganco pustijo pečat v izbranem prostoru.

Primeren za katerikoli prostor v vašem domu: wellness, dnevna soba, spalnica, letni vrt - kjerkoli si želite kakovostne sprostitve

Ergonomsko oblikovan IRelax s svojo obliko nudi telesu popolno oporo in položaj, da se razbremeni in sprosti. Zgornja oblazinjena površina zagotavlja še dodatno udobje in prileganje telesu. Dodana je tudi nastavljiva blazina za vratni del. Počivalnik je skrbno ročno izdelan.

Počivalnik IRelax je izdelan iz izbranih vrhunskih materialov, ki združujejo visoko kvaliteto in minimalističen ter dovršen dizajn. Leseno osnovo sestavlja lepljen orehov furnir, ki sledi ergonomski obliki. Na zgornji površini osnovo pokriva oblazinjen del. Kovinsko podnožje stabilizira počivalnik, z odprto V obliko pa ga pusti lebdeti v prostoru.

Kontrasti med temno mat kovino, toplim lesom in svetlim mehko-oblazinjenim delom ter organsko linijo krivljenega furnirja in geometrijskim podnožjem ustvarjajo dinamiko. Hkrati ostaja počivalnik z minimalističnimi linijami, materiali ter skladno celoto eleganten brezčasen kos.