POPUSTI IN KODE

Občasno vam bomo ponudili promocijske kode za popust, ki jih lahko unovčite v naši spletni trgovini.

Splošne promocijske kode za popuste so objavljene na naši spletni strani in naših družbenih omrežjih. Splošne kode veljajo na spletu in/ali v fizičnih trgovinah, odvisno od posamezne promocije. Ob vsaki promocijski akciji bodo pogoji za koriščenje promocijske kode navedeni na vidnem mestu v spletni trgovini.

Unikatno promocijsko kodo, pridobljeno ob prijavi na e-novice, lahko izkoristite samo v spletni trgovini www.funtrade.net . Ne velja v fizičnih trgovinah v Litiji in Ljubljani, obenem ne velja na kategorijo savne in oprema.

Za vsako kodo veljajo posebni pogoji, ki bodo zapisani na vidnem mestu v spletni trgovini ali v e-sporočilu, ki vsebuje kodo. Promocijske kode so časovno omejene in jih ni možno združevati z drugimi kodami, razen kjer je to izrecno navedeno.

Promocijsko kodo za popust vnesete v košarico v polje VNESITE KODO POPUSTA. Znesek popusta bo po pritisku gumba UPORABI POPUST prikazan v povzetku naročila. Vpisati je možno le 1 kodo popusta. Popusti, promocijske kode ipd. se praviloma ne seštevajo. Popust pri posameznem artiklu in promocijska koda se ne seštevata, razen če prodajalec izrecno predvidi seštevanje akcij, kuponov promocijskih kod in podobno.

Če imate z uporabo kod za popuste kakršnekoli težave, stopite v stik z nami prek kontaktnega obrazca  ali pokličite našo službo za podporo kupcem na telefonsko številko 00 386(0)59 340 400 (od ponedeljka do petka, od 8.00 do 18.00 ure).

Promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri nakupu in je časovno omejena. Aktivno promocijsko kodo objavi ponudnik na način, ki odgovarja namenu marketinške akcije ponudnika. Ponudnik ne zagotavlja, da v času nakupa obstaja aktivna promocijska koda.

BREZPLAČNA DOSTAVA ne velja za artikle iz kategorije ODPRODAJA EKSPONATOV in kategorije OUTLET