Prostostoječa kopalna kad VX LINEA RETRO 175 X 76

Prostostoječa kopalna kad iz akrila z antibakterijsko zaščito zgornjega sloja.

1.085,51 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
N13731

Oblika:

  • prostostoječa kopalna kad 
  • ovalne oblike

Dimenzija:

  • d175 x š76 x g46 x v75 cm
  • volumen 330 l

 

VOXORT je proizvajalec izjemno kvalitetnih izdelkov za opremljanje kopalnice kot so kadi, tuš kadi, tuš stene in tuš kabine. Materiali, ki jih koristijo v proizvodnji so vrhunske kvalitete in izbrani v skladu z najnovejšimi tehnološkimi dosežki ter najvišjimi standardi v proizvodnji opreme za kopalnico. 

Kopalne kadi so so izdelane iz trpežnega materiala, ki ima izjemne lastnosti. Sestavljen je iz materialov, ki so trajni in se ne starajo, hkrati pa kadi zagotavljajo izjemno učinkovitost. Poleg tehničnih prednosti ponuja akril tudi visoko izolacijo kadi, tako temperaturno kot zvočno, barva kadi pa ostane kljub večletni uporabi nespremenjena. Material je enostaven za vzdrževanje in čiščenje.

Zgornji sloj kopalne kadi je iz akril/ABS z antibakterijsko povšino.

Spodnji sloj skrbi za ojačitev in prožnost kadi iz poliuretana visoke gostote, ki vsebuje delce recikliranega akrila. Poliuretan je zelo elastičen, fleksibilen in vzdržljiv material. Akril je vrsta plastičnega materiala, ki je izjemno odporna na udarce. Je zelo dober izolator (topel občutek, ko vstopimo v kad). Hkrati pa je tudi lažji od drugih materialov (npr. keramika).

Vključen je sifon.

Več informacij
Tip kadi Prostostoječa
Oblika Pravokotna
Dimenzija 170x75 cm, 170x80 cm, 180x80 cm
Sedež Ne

Povezani izdelki