Strošek prevoza

Cena prevoza je enotna za vse artikle in znaša 19,90 eur/nakup. Ne glede na količino kupljenih artiklov ter kraj dostave je strošek enak. V primeru plačila po povzetju se zaračuna strošek 1,00 eur. Vsi stroški prevoza in odkupnega poslovanja so tudi razvidni iz predračuna, ki vam ga posredujemo. Izjema so sedežne garniture, kavči, francoske postelje in artikle večjega formata za katere je strošek prevoza 30,00 eur. Artikle lahko tudi sami prevzamete v naši trgovini ali skladišču. V tem primeru ni stroškov prevoza ali/in stroškov odkupnega poslovanja. Strošek prevoza katere je moč poslati preko pošte znaša 7,00 €. Strošek dostave sanitarne keramike CeraStyle znaša 7,90 €.

Strošek prevoza razstavnih eksponatov

Prevoz razstavnih eksponatov se zaradi večjega volumna (razstavni eksponati se razstavijo le deloma) obračuna posebej. Rastavne eksponate je namreč potrebno tudi ustrezno pripraviti za transport. Cena prevoza za razstavne eksponate znaša 30 eur.

Brezplačna dostava

Za določene artikle nudimo tudi brezplačno dostavo. Ti artikli so posebej označeni z znakom brezplačna dostava.

Hitrost prevoza

Kako hitro bo naročeno blago pri vas, je odvisno od številnih dejavnikov. Če je naročeno blago na zalogi v našem skladišču in naročilo oddate do 10. ure, bo blago odpremljeno z naše strani še isti dan. Če katerega od naročenih artiklov nimamo na zalogi, bo vaša pošiljka odpremljena isti dan, ko artikle prejmemo na zalogo. Naši komercialisti vas bodo preko maila ali po telefonu obvestili o stanju zaloge in o predvidenem dobavnem roku ter času dostave. Dostavo opravi dostavna služba, ponavadi v 2-7 dneh od dneva odpreme. Artikle večjih dimenzij in volumnov vam dostavimo v roku 7-10 dni od dneva prejema artikla v naše skladišče.

V primeru vračila blaga so stroški na strani potrošnika. Blago lahko vrne osebno na naslov trgovine Funtrade d.o.o. ali pošlje po pošti.