Košarica:

0 artiklov 0,00 €
V nakupovalni košarici še nimate artiklov.

Telefon:

01 898 74 03 :: 041 658 645

Delovni čas:

Ponedeljek do petek: 8.00 - 18.00 :: Sobota: 9.00 - 13.00

Strošek prevoza

Cena prevoza je enotna za vse artikle in znaša 15,00 eur/nakup. Ne glede na količino kupljenih artiklov ter kraj dostave je strošek enak. V primeru plačila po povzetju se zaračuna strošek 5,00 eur. Vsi stroški prevoza in odkupnega poslovanja so tudi razvidni iz predračuna, ki vam ga posredujemo.  Izjema so sedežne garniture, kavči, francoske postelje za katere je strošek prevoza 30,00 eur.
Artikle lahko tudi sami prevzamete v naši trgovini ali skladišču. V tem primeru ni stroškov prevoza ali/in stroškov odkupnega poslovanja.

Prevoz ne vključuje vnosa v stanovanje.

Strošek prevoza razstavnih eksponatov

Prevoz razstavnih eksponatov se zaradi večjega volumna (razstavni eksponati se razstavijo le deloma) obračuna posebej. Rastavne eksponate je namreč potrebno tudi ustrezno pripraviti za transport. Cena prevoza za razstavne eksponate znaša 30 eur.

Strošek prevoza keramičnih ploščic

Prevoz keramičnih ploščič se šteje med težje tovore, zato se prevozu keramičnih ploščič obračuna posebej. Pri nakupu ploščic do vključno 10 m2 se zaračuna enotna dostava 15,00 eur. Pri nakupu nad 10 m2 ploščic se obračuna prevoz posebej, in sicer glede na oddaljenost kraja dostave: 15,00 eur (do vključno 5 km), 30,00 eur (od 5 do vključno 20 km), 40,00 eur (od 20 do vključno 40 km), 70,00 eur nad 40,00 km.

Brezplačna dostava 

Za določene artikle nudimo tudi brezplačno dostavo. Artikli, ki so vključeni v brezplačno dostavo so infra savne, kuhinjske in kopalniške armature NORD, kopalniški dodatki in galanterija NORD. Ostali artikli so posebej označeni z znakom brezplačna dostava.

Hitrost prevoza

Kako hitro bo naročeno blago pri vas, je odvisno od številnih dejavnikov. Če je naročeno blago na zalogi v našem skladišču in naročilo oddate do 10. ure, bo blago odpremljeno z naše strani še isti dan. Če katerega od naročenih artiklov nimamo na zalogi, bo vaša pošiljka odpremljena isti dan, ko artikle prejmemo na zalogo. Naši komercialisti vas bodo preko maila ali po telefonu obvestili o stanju zaloge in o predvidenem dobavnem roku in o času dostave. Dostavo opravi dostavna služba, ponavadi v 2-7 dneh od dneva odpreme. Artikle večjih dimenzij in volumnov vam dostavimo v roku 7-10 dni od dneva prejema artikla v naše skladišče.

Na vrh