Košarica:

0 artiklov 0,00 €
V nakupovalni košarici še nimate artiklov.

Telefon:

01 898 74 03 :: 041 658 645

Delovni čas:

Ponedeljek do petek: 8.00 - 18.00 :: Sobota: 9.00 - 13.00

Usnjene sedežne garniture Simpo

Usnjene sedežne garniture Simpo

Izberi prestiž vrhunskih usnjenih sedežnih garnitur SIMPO

Izjemen dizajn in vrhunska kakovost izdelave ter materialov so prioritete usnjenih sedežnih garnitur Simpo. Pravo usnje je italijanskega porekla in je pridelano po najnovejših standardih ter pod skrbnim nadzorom. Vrhunska kakovost usnja zagotavlja odpornost na visoko obrabo ter dolgoletno . Usnje kot material že sam po sebi pooseblja eleganco in prestiž, zato bo brez dvoma takšen občutek vnesel tudi v vaš dom.

Sodobne oblike, prefinjeni detajli in dovršenost vsakega izdelka ustvarijo popolno sedežno garnituro, ki bo vašemu prostoru oblikovala karakter. Paleta barv in vzorcev pravega usnje ponuja petro izbiro in možnost prilagoditve vašemu okusu in ostalim elementom v interierju, kamor boste svojo sedežno garnituro umestili.

Velik poudarek je pri Simpo sedežnih garniturah na funkcionalnosti in udobju. Različni modeli ponujajo relax funkcije, ročno in elektronsko nastavljive vzglavnike in naslone ter raztegljiva ležišča.

Zakaj izbrati usnjeno sedežno garnituro Simpo?

Če želite vrhunsko kakovost in udobje po najboljši ceni, so usnjene sedežne garniture Simpo popolna izbira. Ponujajo vrsto modelov, ki so na voljo v različnih dimenzijah in dizajnih, izbirate pa lahko med več barvami in vzorci usnja. Zaradi najvišje kakovosti izdelave in materialov vam bo sedežna garnitura Simpo iz pravega usnja nudila udobje vrsto let.

Število artiklov na strani: 38

Padajoče
Na vrh