Košarica:

0 artiklov 0,00 €
V nakupovalni košarici še nimate artiklov.

Telefon:

01 898 74 03 :: 041 658 645

Delovni čas:

Ponedeljek do petek: 8.00 - 18.00 :: Sobota: 9.00 - 13.00

NOVO Vgradne omare in garderobne sobe

Bi radi čimbolj izkoristili prostor in imeli popolno urejeno garderobo? Je vaš prostor nestandardnih dimenzij, zaradi česar klasična omara ne pride v poštev?

Vgradna omara, modernega videza in odličnih funkcionalnih rešitev je danes pomemben in skoraj neizogiben del vsakega doma. Z odličnim izkoristkom in organizacijo prostora ter svojo prilagodljivostjo v dimenzijah in dizajnu.

Vgradne omare, izdelane po meri, so prilagodljive vašim potrebam in željam, s čimer bo vaš prostor do potankosti izkoriščen, tudi kadar je le-ta zahtevnih dimenzij, hkrati pa bo omara idealno umeščena v sožitju z ostalimi elementi. Izberete lahko tudi samo drsna vrata, ki lahko prav tako kot vgradna omara služijo kot predelna stena. Pri izbiri rešitev po meri ste skorajda neomejeni. Dimenzijsko lahko izberete omaro, ki bo natančno ustrezala geberitom prostora, lahko je ožja ali nižja, a vseeno estetsko zaključena. Odlične rešitve so na voljo tudi za kotne izvedbe omar in v mansardnih prostorih. Tudi vrsta vrat je vaša izbira – klasična ali drsna.

Ker je vgradna omara zelo pomemben element tudi v vizualnem pomenu, je na voljo pestra izbira dekorjev. Izbirate lahko med različnimi materiali in barvami, lesnimi in barvnimi dekorji, dekorji v visokem sijaju, lakiranimi izvedbami barvnih stekel ali ogledalom. Prilagodljivost vgradnih omar pa se tu šele začne. Notranja ureditev prostora, razporeditev polic, obešalnih palic in predalov je popolnoma v vaših rokah. Tudi dimenzijsko si lahko prostor v omari razporedite popolnoma po svojih željah.

Ste garderobi namenili celoten prostor? Uredite si popolno garderobno sobo, izdelano po vaših željah, da bo odlično izpolnjevala svoje naloge.

Razporedite shranjevalne kapacitete glede na obliko in velikost prostora ter vaše shranjevalne potrebe ter navade. Prilagodljivi elementi, dimenzije in dizajn bodo prostor spremenili v sanjsko garderobno sobo, v kateri bo prostor popolnoma izkoriščen, garderoba pa urejena in organizirana.

Naročite se na brezplačno svetovanje in izris vaše sanjske vgradne omare ali garderobne sobe? 01 898 74 03 :: 041 658 645 info@funtrade.net

Za ta izbor ne ostaja artiklov.

Na vrh