Košarica:

0 artiklov 0,00 €
V nakupovalni košarici še nimate artiklov.

Telefon:

01 898 74 03 :: 041 658 645

Delovni čas:

Ponedeljek do petek: 8.00 - 18.00 :: Sobota: 9.00 - 13.00

 

Masažne kopalne kadi

Masažne kadi Nord

MASAŽNE KADI NORD

Masažne kadi Nord so kvalitetne in cenovno ugodne kadi, ki so v celoti izdelane v Evropi iz trpežnega t.i. NordGreen materiala, ki ima izjemne lastnosti: sestavljen je iz materialov, kateri so okolju popolnoma prijazni, hkrati pa kadi zagotavljajo izjemno učinkovitost. Poleg tehničnih prednosti ponuja material NordGreen tudi visoko izolativnost kadi, tako temperaturno kot tudi zvočno, barva kadi pa ostane kljub večletni uporabi nespremenjena.

  • Zgornja plast kadi je antibakterijska (akril/ABS: senosan BM 3000 z antibakterijsko površino).

  • Sredinska plast skrbi za prožnost; t.i. "greencoat": poliuretan visoke gostote, ki vsebuje delce recikliranega akrila, ki preprečuje zadrževanje vlage in s tem nastajanje plesni (kunkurenčne kadi vsebujejo iverico, ki ni odporna na vlago).

  • Spodnja plast (poliuretan nove generacije) zagotavlja maksimalno čvrstost in stabilnost.


Garancijska doba je 10 let na obstojnost kadi ter 1 leto na masažni sistem.

Izbirate lahko med različnim oblikami in dimenzijami, različnimi masažnimi sistemi, po želji se lahko na kad vgradi tudi pipa in tuš ročka. Na voljo sta 2 sistema upravljanja kadi, in sicer klasično pnevmatsko ter elektronsko. Vse kadi imajo močno kovinsko podnožje iz nerjavečega jekla.

Posebnost elektronskega sistema je, da ima vgrajen sistem za sušenje cevi ter dezinfekcije po uporabi masažne kadi, s čimer se prepreči, da bi v ceveh ostala voda in v katerih bi se lahko razvile določene bakterije ali alge. Vgrajen imajo tudi LED reflektor, ki poskrbi za prijetno ambientalno osvetlitev in dodatno razvajanje v kadi.

 


 

Število artiklov na strani: 37

Padajoče
Na vrh