Košarica:

0 artiklov 0,00 €
V nakupovalni košarici še nimate artiklov.

Telefon:

01 898 74 03 :: 041 658 645

Delovni čas:

Ponedeljek do petek: 8.00 - 18.00 :: Sobota: 9.00 - 13.00

O Funtrade.net

POMEMBNI STE VI

Zavedamo se, da imate stranke različne nakupne navade in potrebe. S kombinacijo med spletno in klasično prodajo v našem razstavnem salonu se trudimo ugoditim najrazličnejšim. Na spletu so vam ves čas na voljo podrobne informacije o artiklih, dostop do spletnega svetovanja,za osebno svetovanje in natančnejše podatke pa vas naši svetovalci pričakujejo v salonu.
Naše vodilo je vsaki stranki nuditi individualni pristop, svetovanje in strokovno pomoč ter po najbojših močeh izpolniti vaše želje.

NAJBOLJŠE RAZMERJE MED KAKOVOSTJO IN CENO

Ni nam pomembno, da zagotovimo najnižjo ceno, ampak da nudimo kvalitetno celostno storitev za najboljšo ceno. Začne se s skrbno izbranimi in zanesljivimi dobavitelji, od katerih dobavljamo artikle direktno, brez posrednikov in pri katerih je pogoj, da je delež proizvodnje v EU večji od 50%. Ponujamo preko 20.000 kvalitetnih izdelkov po ugodni ceni. Sledi strokovno svetovanje in pomoč pri izbiri ter nakupu. Za uspešno zaključen nakup in vaše dolgoročno zadovoljstvo poskrbimo z dodatnimi storitvami, kot so dostava, montaža, servis, ... . Prav tako smo vam tudi kadarkoli kasneje na voljo za vprašanja in pomoč.

Z VAŠO POMOČJO USPEŠNI ŽE 13 LET

Blagovna znamka Funtrade.net že 13 let uspešno nastopa na trgu prodaje in razvoja pohištva in kopalniške opreme. Salon se je v teh letih povečal na 600m2, vseskozi pa iščemo in izbiramo nove, zanimive produkte in jih dodajamo v našo ponudbo za vas.
Verjamemo v naš poslovni model, sledimo zastavljenim vrednotam ter z vašo pomočjo rastemo in dosegamo cilje.

 

EKIPA

Ekipa, ki stoji za Funtrade-om, je mlada, motivirana in vedno dobre volje. Sestavljamo jo mladi, različnih profilov ter znanj. To nam omogoča, da se med seboj odlično dopolnjujemo, svoja znanja ves čas nadgrajujemo, prav tako tudi sebe in delo v podjetju. Ves čas stremimo k napredku in se trudimo, da vam nudimo najboljše. Medsebojni odnosi in odnosi do vas temeljijo na osebnem pristopu, zanesljivosti in profesionalnosti. Zanimivo je, da ima vsak od nas popolnoma drugačno formalno izobrazbo in prav noben v trgovski smeri. To za nas ni slabost, ampak prednost, saj se dobro zavedamo razlike med prodajalcem in svetovalcem, in mi želimo biti slednje.

Litija 01 8987 403

Ljubljana 08 2052 901

 

Irena Kramar


Irena Kramar

 030 676 677        irena@funtrade.net

 

Dogovore z dobavitelji, delo s tujino in marketing pokriva v podjetju Irena. Ves čas polna idej vodi tudi salon, rada pa se loti tudi socialnih omrežij, Google-a, CorelDraw-ja in ostalih pripomočkov, ki pomagajo podjetju in ekipi rasti.


 

 

Damjan Prnaver


Damjan Prnaver

030 676 677          damjan@funtrade.net


Poleg nalog, kot so prodaja, svetovanje, nabava, izris kuhinj, ..., ki jih Damjan opravlja z veseljem in samozavestno, je vedno tudi nasmejati svoje sodelavce. Svoje znanje iz gradbeništva v podjetju spretno povezuje s planiranjem, organizacijo in načrtovanjem. 

 

 

 

Tanja Škofic


Tanja Škofic

041 658 645          tanja@funtrade.net

 

Tanjine naloge so zelo podobne Damjanovim, se pa zato toliko bolj razlikujeta njuni delovni mizi. Poleg tega, da ima Tanja ogromno znanja o artiklih in vse odgovore na tehnična vprašanja, velja tudi za dobro organizatorko, ki skrbi, da je vedno vse na svojem mestu.

 

 

 

Tadeja Mlakar


Tadeja Mlakar

041 658 645          sales@funtrade.net


Tudi Tadejino delo sega na več področij, predvsem na sodelovanje s tujino, oglaševanje, posebej pa jo zanimajo savne in dodatna oprema. Vedno nasmejana in pozitivna se veseli novih izzivov, ki ji predstavljajo motivacijo za napredek.


 

 

Kaja Bučar

 

Kaja Bučar

030 676 677          kaja@funtrade.net

 

Kaja, po poklicu oblikovalka, pri Funtrade-u skrbi za vizualno podobo podjetja. To zavzema splet, oblikovanje tiskovin in ureditev salona, rada pa poprime tudi za fotoaparat. Z veseljem vam bo svetovala, če potrebujete pomoč pri izbiri opreme vašega interierja.  


 

 

Anja

 

Anja Benc Prosenc

030 676 677          anja@funtrade.net

 

Delo z ljudmi Anjo že od nekdaj veseli, zato ji je področje svetovanja in podpore strankam pisano na kožo. V zadovoljstvo se ji je posvetiti vsakemu posamezniku s ciljem najti najustreznejšo rešitev zanj.

 

Na vrh