Košarica:

0 artiklov 0,00 €
V nakupovalni košarici še nimate artiklov.

Telefon:

01 898 74 03 :: 041 658 645

Delovni čas:

Ponedeljek do petek: 8.00 - 18.00 :: Sobota: 9.00 - 13.00

O Funtrade.net

POMEMBNI STE VI

Zavedamo se, da imate stranke različne nakupne navade in potrebe. S kombinacijo med spletno in klasično prodajo v našem razstavnem salonu se trudimo ugoditim najrazličnejšim. Na spletu so vam ves čas na voljo podrobne informacije o artiklih, dostop do spletnega svetovanja,za osebno svetovanje in natančnejše podatke pa vas naši svetovalci pričakujejo v salonu.
Naše vodilo je vsaki stranki nuditi individualni pristop, svetovanje in strokovno pomoč ter po najbojših močeh izpolniti vaše želje.

NAJBOLJŠE RAZMERJE MED KAKOVOSTJO IN CENO

Ni nam pomembno, da zagotovimo najnižjo ceno, ampak da nudimo kvalitetno celostno storitev za najboljšo ceno. Začne se s skrbno izbranimi in zanesljivimi dobavitelji, od katerih dobavljamo artikle direktno, brez posrednikov in pri katerih je pogoj, da je delež proizvodnje v EU večji od 50%. Ponujamo preko 20.000 kvalitetnih izdelkov po ugodni ceni. Sledi strokovno svetovanje in pomoč pri izbiri ter nakupu. Za uspešno zaključen nakup in vaše dolgoročno zadovoljstvo poskrbimo z dodatnimi storitvami, kot so dostava, montaža, servis, ... . Prav tako smo vam tudi kadarkoli kasneje na voljo za vprašanja in pomoč.

Z VAŠO POMOČJO USPEŠNI ŽE 14 LET

Blagovna znamka Funtrade.net že 14 let uspešno nastopa na trgu prodaje in razvoja pohištva in kopalniške opreme. Salon se je v teh letih povečal na 600m2, vseskozi pa iščemo in izbiramo nove, zanimive produkte in jih dodajamo v našo ponudbo za vas. Odprli smo tudi nov razstavni salon v Ljubljani, kjer je poleg opreme za dom, velik del salona namenjen kopalniški opremi.
Verjamemo v naš poslovni model, sledimo zastavljenim vrednotam ter z vašo pomočjo rastemo in dosegamo cilje.

 

EKIPA

Ekipa, ki stoji za Funtrade-om, je mlada, motivirana in vedno dobre volje. Sestavljamo jo mladi, različnih profilov ter znanj. To nam omogoča, da se med seboj odlično dopolnjujemo, svoja znanja ves čas nadgrajujemo, prav tako tudi sebe in delo v podjetju. Ves čas stremimo k napredku in se trudimo, da vam nudimo najboljše. Medsebojni odnosi in odnosi do vas temeljijo na osebnem pristopu, zanesljivosti in profesionalnosti. Zanimivo je, da ima vsak od nas popolnoma drugačno formalno izobrazbo in prav noben v trgovski smeri. To za nas ni slabost, ampak prednost, saj se dobro zavedamo razlike med prodajalcem in svetovalcem, in mi želimo biti slednje.

Litija 01 8987 403

Ljubljana 08 2052 901

 

Irena Kramar


Irena Kramar

 030 676 677        irena@funtrade.net

 

Dogovore z dobavitelji, delo s tujino in vodenje celotne ekipe je delo Irene. Ves čas polna idej išče nove načine in poti za rast ter motivacijo podjetja. Skupaj s sodelavci se ves čas trudi strankam ponuditi najboljše na vseh področjih. 


 

 

Damjan Prnaver


Damjan Prnaver

030 676 677          damjan@funtrade.net


Poleg nalog, kot so prodaja, svetovanje, nabava, izris kuhinj, ..., ki jih Damjan opravlja z veseljem in samozavestno, je vedno tudi nasmejati svoje sodelavce. Svoje znanje iz gradbeništva v podjetju spretno povezuje s planiranjem, organizacijo in načrtovanjem. Damjan se je specializiral za načrtovanje in izris kuhinj po meri.

 

 

 

Tanja Škofic


Tanja Škofic

041 658 645          tanja@funtrade.net

 

Tanjine naloge so zelo podobne Damjanovim, se pa zato toliko bolj razlikujeta njuni delovni mizi. Poleg tega, da ima Tanja ogromno znanja o artiklih in vse odgovore na tehnična vprašanja, velja tudi za dobro organizatorko, ki skrbi, da je vedno vse na svojem mestu. Še posebej jo zanima vse o kopalnicah, zato boste skupaj z njo našli odlično rešitev za vašo sanjsko kopalnico.

 

 

Tadeja Mlakar


Tadeja Mlakar

041 658 645          sales@funtrade.net


Tudi Tadejino delo sega na več področij, predvsem na sodelovanje s tujino, posebej pa jo zanimajo savne in dodatna oprema. Vedno nasmejana in pozitivna se veseli novih izzivov, ki ji predstavljajo motivacijo za napredek. Raziskovanje ji gre odlično od rok, zato vam bo z veseljem poiskala različne možnosti glede na vaše želje, med katerimi boste vsekakor našli pravo!


 

 

Kaja

 

Kaja Bučar

030 676 677          kaja@funtrade.net

 

Kaja, po poklicu oblikovalka, skrbi za marketing in vizualno podobo podjetja. To zavzema splet, oblikovanje tiskovin in ureditev salona, oglaševanje in posredovanje novosti, zanimivosti ter uporabnih vsebin, rada poprime tudi za fotoaparat. Z veseljem vam bo svetovala, če potrebujete pomoč pri izbiri opreme vašega interierja.  


 

 

Polona

 

Polona Mirt

030 676 677          polona@funtrade.net

 

Polona se je preizkusila že na vseh področjih prodaje, kar s pridom uporablja in nadgrajuje pri svetovanju strankam v salonu ter spletni klepetalnici v naši spletni trgovini. Predvsem pa uživa pri svetovanju in pomoči pri izbiri otroških in mladinskih sob. S svojim znanjem in domišljijo vam bo zagotovo predlagala najboljšo rešitev za vaše najmlajše.


 

 

Grega

 

Grega Mohar

 

Grega skrbi, da je v našem skladišču vse na svojem mestu, naročeni artikli pa na vaših naslovih ob dogovorjenem času. Odlično se znajde na cesti, zato so vsi izdelki tudi na poti do vas v varnih rokah

Na vrh