Nizek regal Germania PASEO 4182

Nizek regal Germania PASEO 4182, 113 x 121 x 40 cm, bela/ hrast
Redna cena 261,87 € Akcijska cena 222,59 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
Nizek regal Germania PASEO 4182

Nizek regal Germania Paseo 4182

Kolekcija vrhunskega pohištva Germania PASEO ponuja trendovsko pohištvo z enostavnimi linijami in obliko, ki jih omehča kombinacija hrasta in razgibana razporeditev odprtih in zaprtih polic. Rahel pridih skandinavskega se bo popolno zlil v vsakem prostoru, ga osvežil in ustvaril prijetno okolje za delo.

Nizek regal je odlična izbira za organizacijo knjig, registratorjev in ostalih pripomočkov, ki sodijo v pisarno. Z njim bo vaša pisarna vedno urejena in pripravljena na delo. Različno veliki, odprti in zaprti prostori v regalu omogočajo funkcionalno razporeditev.

V kolekciji PASEO najdete dve pisalni mizi ter še en visok regal. Vsak kos se odlično znajde v prostoru posamezno ali skupaj z ostalimi, ki tvorijo čist, eleganten in funkcionalno opremljen prostor za uspešno delo.

Koda: 4180-535

Dimenzija: 113 x 121 x 40 cm

Kombinacija bele in elegantnega hrasta

Material: MDF


 Kosovno pohištvo Germania, v trendovskem norveškem stilu, v vaš dom prinese skandinavski pridih.

Odločitev za pravi izbor pohištva ni vedno lahka. Pomembni faktorji kot so država izdelave, skladnost ustreznih varnostnih standardov, funkcionalnost in dizajn so le nekateri aspekti dobrega in kvalitetnega pohištva.

Etiketa ''Quality - product & service made in Germany" (Kvaliteta - produkti narejeni v Nemčiji) predstavlja in nagrajuje tiste izdelke, ki izpolnjujejo ta dolg katalog strogih meril. To odpravlja neprijetna presenečenja in olajša odločitev.

Pohištvo s to etiketo:

  • je bilo razvito v Nemčiji
  • izdelujejo ga profesionalni zaposleni
  • ima moderen dizajn
  • odlikuje funkcionalnost
  • je izdelano z visokokvalitetnimi in testiranimi materialiPovezani izdelki

Preverite elemente za dodajanje v košarico ali

Upsell products