Masivna hrastova jedilna miza AL IDA 160x90 cm

783,00 €
 • Oljeno z visoko kakovostnim oljem za les
 • Lakirana izvedba možna z doplačilom
 • Debelina plošče 40 mm
 • Vzdolžni rob je lahko raven, poševno obdelan ali naravni neravni rob
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
IDA160x90
Želite plačilo na obroke? Informativni izračun opravite tukaj.
x
20,00 €

Jedilniške mize iz masivnega hrastovega lesa so izdelane za brezčasno uporabo. Jedilniške mize so oljene, kar daje naravnemu masivnemu lesu še večjo lepoto. Mizna plošča je lahko tudi lakirana. Poleg tega je les tako tudi odlično zaščiten, zato ima produkt dolgo življenjsko dobo. Masivne hrastove mize pustijo v prostoru poseben pečat in so toplo središče jedilnice.

 

Dimenzija:

 • 160x90 cm

Rob/profil plošče:

 • profil A - poševno obdelan navznoter po dolžini (160/180/200), ravno po širini 80/90/100)
 • profil B - poševno obdelan navzven po dolžini (160/180/200), ravno po širini 80/90/100)
 • profil C - poševno obdelan navznoter po dolžini in širini (160/180/200 - 80/90/100)
 • profil D - naravni neravni rob po dolžini (160/180/200), ravno po širini (80/90/100)
 • profil R3 - ravni rezan rob iz vseh 4 strani - radij r3
 • profil R5 - ravni rezan rob iz vseh 4 strani - radij r5 

Obdelava plošče:

 • oljena
 • debelina 40 mm
 • možnost lakirane plošče

Podnožje mize:

 • model A
 • kovinsko
 • črno
 • 100x20 mm

 

Masivne mize so narejene iz naravnega materiala, ki pozitivno vpliva na naše počutje. Ko smo obdani z lesom, se naše razpoloženje dokazano izboljša, saj se počutimo bolj povezani z naravnim okoljem. Večina izmed nas sanjari, kako se bomo med dopustom sprostili nekje daleč v naravi, odklopljeni od ponorelega sveta. Zakaj bi čakali tako dolgo?

Masivne hrastove mize v naš dom prinesejo tisti pridih domačnosti, ki ga marsikdaj v vsakdanjem življenju pogrešamo. Zaradi prenatrpanega vsakdanjika pogosto pozabimo na tiste majhne malenkosti, ki nas spravijo v dobro voljo – vonj dišeče kave, jesenske kremne juhe, ki s svojo aromo premamijo celotno stanovanje, vroča čokolada s penicami...

Jedilna miza masiva hrast - neverjetna kvaliteta

Iščete kakovostno jedilno mizo? Masiva hrast je tako trpežen material, da bo prenesel tudi močnejše udarce. Če ste med tistimi, ki se v jedilno mizo pogosto zaletite, vam toplo priporočamo, da pobrskate med široko ponudbo masivnih miz.

Slednje prenesejo tudi praske krožnikov in kozarcev, zato so odlična izbira za družine z majhnimi otroki. Med obedovanjem na masivni hrastovi mizi boste vedno sproščeni, saj ne boste v skrbeh, da bi se le-ta uničila. Za popolno sprostitev vam sicer svetujemo, da masivno hrastovo jedilno mizo zaščitite s steklom. Tako bo varna tudi, če se kaj polije.

Masivna hrastova jedilna miza - enostavno vzdrževanje

Masivne mize so za vzdrževanje zelo enostavne, saj za to poskrbijo že pri sami izdelavi. Masivne hrastove mize so namreč prevlečene z visokokakovostnimi olji za les, ki jih polepšajo in zaščitijo pred zunanjimi vplivi. Posledično so popolnoma gladke in vzdrževanje praktično ni potrebno.

Občasno vam sicer priporočamo, da jo zopet povoskate in naoljite, saj bo tako dlje časa izgledala kot nova. Da bi preprečili obrabo, masivne hrastove jedilne mize ne izpostavljajte direktnim sončnim žarkom ali vlagi.

Masivne hrastove mize so vedno v modi

Les je naravni material, za katerega je značilna popolna brezčasnost. To pomeni, da tudi če boste kupili masivno mizo po naročilu, bo le-ta vedno ostala v modi. Ker je zelo kvalitetna, vam je tako ne bo potrebno menjati še vrsto let. Še več. Masivna hrastova miza bo lahko krasila vašo jedilnico tudi, če boste zamenjali ostalo pohištvo.

Le kdo si ne bi želel takšne jedilne mize? Masivo hrast je enostavno kombinirati z različnimi materiali, barvami in stili, zato jo stanovanje zelo enostavno opremiti. Če vam kombiniranje detajlov ne gre ravno od rok, je masivna miza za vas idealna izbira.

Za moderen videz jo lahko kombinirate s črnimi stoli, za tradicionalen pridih pa je bolje, da poleg masivne hrastove jedilne mize postavite lesene stole. Tako se boste v jedilnici vedno počutili nadvse udobno in sproščeno.

Pripravite se le, da boste med naslednjim obiskom vaših najbližjih poslušali le, kako prekrasno pohištvo ste kupili. Ker masivna hrastova jedilna miza navduši mlajše in starejše, bodo nad njo navdušeni prav vsi.

Več informacij
SKU IDA160x90
Oblika in funkcionalnost Pravokotna
Širina 81-90
Raztegljiva ne
Izvedba podnožja Stransko
Material podnožja Kovina
BARVA Antracit,Črna,Rjava,Leseni dekor
Barva Črna, Rjava, Leseni dekor, Antracit