Ogledalo s črnim okvirjem 60x100 / 100x60 cm

Redna cena 101,33 € Akcijska cena 81,07 €

Moderno ogledalo s črnim okvirjem. Inox prašno barvan okvir v črni barvi. Dimenzije 100x60 / 60x100 cm. Možna vertikalna ali horizontalna montaža.

Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
601004055

Ogledalo je prav gotovo obvezna oprema vsake kopalnice. Kopalniško ogledalo optično poveča prostor in popestri stene vaše kopalnice.

 

Opis:

  • ogledalo
  • barva okvirja: črna mat
  • inox prašno barvan okvir
  • dimenzije: 60 (š) x 100 (h) x 1 (g) cm
  • dimenzije: 100 (š) x 60 (h) x 1 (g) cm
  • montaža: vertikalno ali horizontalno

 

Mat črn zaključek

Prašno barvani artikli so vzdržljivi od 15 do 20 let. S svojo odpornostjo na vremenske vplive, korozijo in kemikalije, je prašno barvan izdelek bolj trpežen kot barve ali drugi tekoči premazi.
Odporen je na drobljenje, praske in drugo obrabo, zaradi toplotne vezave, ki jo ima med strjevanjem.

Prašno barvanje je zaključni proces, ki uporablja fino mlete delce pigmenta in smole, ki so elektrostatično nabiti in so razpršeni na električno ozemljene dele. Delci se oprimejo in se tam zadržujejo, dokler se ne stopijo in so zaključeni v enotno prevleko v sušilni peči.
Za razliko od galvanizacije je to okolju prijazen postopek, ki ne vsebuje težkih kovin, kot sta svinec in kadmij. Ne povzroča nevarnih odpadkov kot stranski proizvodi postopka.

 

Materiali

Kopalniška ogledala so izdelana po standardih, ki zagotavljajo najvišjo trdnost in vzdržljivost v vlažnih okoljih. Dodatki so narejeni iz materialov 100% odpornih proti koroziji: nerjavno jeklo 304 in neobdelan (ne recikliran) ABS ter polietilen, kupljen pri vodilnih evropskih proizvajalcih, z zajamčeno kakovostjo in sestavo. Izdelki trajajo praktično za vedno v najtežjih pogojih. 

 

Šifra: 601004055

Več informacij
oblika kvadratna, pravokotna
Osvetlitev brez osvetlitve
Izbira oblike Kvadratna ali pravokotna
Barva Črna
Proizvajalec Nord
Dimenzija 51 - 60 cm, 91-100 cm
Barva Črna